Значи ходих до морето преди 3-4 дена. Като стигнах колата загуби и ума и дума, въртя ключа да запаля и неще издаваше един цъкащ звук само. С бутане се пали. В началото реших, че е от акумолатора ама на връщане минахме през Пловдив при един познат и той той ми даде ток уж да запаля ама все си тая пак това цъкане. След 3-4 опит вече и цъкането не се чува
Като дам на контакт светлините си светят на таблото, като врътна ключа да пусне стартера светят по слабо, но нито цъкане нито нищо... Това което знам за стартера е, че към него трябва да отиват 2 кабела единия от ключа (тънък) и един от акумолатора по-дебел. Гледах и търсих. Намерих на едно място където се събират 3 кабела единия е тънък и два по дебели ама като ги проследих те отиват на маса ... Има един кабел от акомолатура който отива на едно място ама си мисля че това там трябва да е динамото.
Може ли някой да ми упише как изглежда самия стартер и горе долу къде би трябвало да се намира.
P.S. Като не разбирам много много и цяла приказка сътворих за един въпрос

Може ли някой да ми упише как изглежда самия стартер и горе долу къде би трябвало да се намира.
P.S. Като не разбирам много много и цяла приказка сътворих за един въпрос

Comment